ZDRAVÍ JE VOLBA


3. 6. 2020

Zdraví je přirozený stav, na který má vliv mnoho faktorů. Některé z nich jsou hůře ovlivnitelné (jako například čistota ovzduší, vody....), jiné ovlivnit můžeme (strava, pohyb, kosmetika, vztahy, emocionální příčiny.....)

Lidský organismus je velice důmyslný mechanismus, který potřebuje pouze správnou péči a pak je schopen optimálně fungovat desítky let. Ve chvíli, kdy mu dodáme to správné "PALIVO", tedy dostatečné množství vitamínů, minerálů a dalších fytolátek, zajistíme mu dostatečný příjem tekutin, dopřejeme mu potřebné množství pohybu a péče, a zajistíme mu také psychickou, emocionální pohodu, je schopen žít zdravě.

Naše tělo totiž funguje naprosto dokonale pod podmínkou, že má vše potřebné, výše zmíněné. Pokud tomu tak ale není, tělo strádá a postupně si začne vytvářet nemoce. Ve chvíli, kdy tělu opět dopřejeme to správné "PALIVO" a dostatečnou péči, naše tělo může nastartovat samouzdravovací proces. Tudíž nás nemůže uzravit nikdo jiný, než my sami.

Ve chvíli, kdy nemáme moc nad svým zdravím, vzniká NEMOC. Zdraví je volba, můžeme si zvolit, zda svou NEMOC svěříme do rukou druhým a budeme se "LÉČIT" a nebo ji vezmeme do rukou svých a UZDRAVÍME SE. 

Je to jen na naší zodpovědnosti, jak se rozhodneme.