Reference

To si tak v jedné skupince přečtete větu: "Já jsem tak vděčná, že jsem se konečně odhodlala jít s kůží na trh a představit světu svou schopnost NAČÍTÁNÍ DĚLOHY. Že mi to ale trvalo..." A vy: "Cože? Kdo že? To musím mít!!!" A okamžitě konáte kroky, aby se tak stalo. Když jsem pak nad tím přemýšlela, co mě k tomu vlastně vedlo, nebyly to "jen" zdravotní důvody, jako cysty a daleko dřív konizace děložního čípku, ale celkové narovnání vztahu k sobě. Navrácení mé dělohy a druhé čakry do jejího tvořivého proudu a nedělat z ní smetiště a odkladiště toho, co se zrovna nehodí a nevíme, co s tím. No a co si budem... Taky je to o vztahu k mužům, důvěře v muže, o s.e.x.u a intimitě. Vlastně jsem vůbec netušila, jak to bude probíhat. Ještě nikdo si nepovídal s mojí dělohou... 
Celý proces byl velmi laskavý, i když mi tekly slzy, jako hrachy, když jsem slyšela moji duši, jak žaluje a pláče a pouští všechnu tu bolest ven. Když nad tím tak přemýšlím, vůbec Daniele tu schopnost číst dělohu nezávidím. Moc hezkých a radostných věcí v nich asi neuvidí. Proto smekám před její odvahou, že do toho jde. A děkuji za odkrytí a odpuštění. Jsem ti hluboce vděčná. Děkuji.

MARCELA FOJTÍKOVÁ


"NAČÍTÁNÍ DĚLOHY" mě oslovilo hned jak jej Daniela Galásková zveřejnila. Moc jsem o tom nepřemýšlela, nevedly mě k tomuto rozhodnutí žádné zdravotní potíže. Mé tělo i má děloha i po pěti dětech byla a je, jak heboučký pokojíček. Přesto jsem zaslechla "jasný pokyn" jít. Dopředu mám potřebu zmínit, že pracuji s tělem. Tančím a vedu ženy k plnějšímu prožívání právě svého těla, protože většina z nás v něm prostě zcela nejsme. Své tělo vnímám a jsem v něm velmi silně. Přesto se mě právě mé tělo snažilo po pár minutách sezení "dostat pryč". Ale to nebylo tělo. Jen se skrze něj projevil OBROVSKÝ STRACH. Neskutečný. Paralyzující. A možná ani nebyl můj. No ale bránila jsem se statečně a Daniela na mě musela s jinou technikou. Mluvila ke mě a já jsem cítila, jak se uklidňuji a uvolňuji a pak se to spustilo....
Byla to neskutečná síla. Viděla jsem obrazy, vnímala jak něco odchází. Celá jsem se otřásala v záchvatech pláče. Slzy mi snad úplně tryskaly. A nejen mě. Vážně neskutečný zážitek. Pak to ještě pokračovalo, ale to už není podstatné. To, co tímto sdílením chci říct, je fakt, že celé sezení pro mě bylo neskutečné od začátku do konce. Od potřeby utéct, až k absolutnímu odevzdání se ději. A k pocitu PRÁZDNÉHO BŘICHA aniž bych si před tím všimla, že je plné. No jasně, když s něčím žijete celý život, tak vás ani nenapadne, že by to mohlo být jinak. To až teď mám to srovnání. A teď je prázdné. Vytvořil se tam prostor....a já jej mohu využít. Ú to se mi líbí. Večer jsem se ještě doopečovala BYLINNOU NAPÁŘKOU, kterou jsem pro sebe vnímala jako důležitou podporu v procesu hojení. Ještě to doladím svou Taneční terapií a budu úplně jak ZNOVUZROZENÁ.
Ne, nemusela jsem setkání s Danielou podstoupit. Ale jsem vděčná její...jak to nazvat...laskavé pevnosti, se kterou mě nenechala zdrhnout. PROTOŽE CÍTÍM ZMĚNU. A pro mě změnu zásadní. Ještě mi vše asi nedochází, ale to přijde. A tak děkuji za ty možnosti. Děkuji Daniele. Protože děloha je tématem všech žen.

JANY RANA

Chtěla bych se s vámi podělit o pocity, které jsem zažívala po ladění energií s Dančou Galáskovou.
* Ačkoli věřím, že "existuje něco mezi nebem a zemí", přece jenom jsem i analytický typ, který má rád buď hmatatelné, nebo alespoň logické důkazy a "práce s energií" byla do té doby pro mě dost neuchopitelná.
* Do setkání s Dančou jsem šla v úplné nevědomosti s tím, že si "to" jdu zkrátka vyzkoušet.
* Musím říct, že Dančina přítomnost ve mě vzbudila nesmírnou důvěru a klid. Úplně jsem se uvolnila a pustila veškerou kontrolu.
* Když vnímám své nahromaděné emoce uložené v těle, vždy se mi jako první ozve nepohodlí v nohách. a tak jsem to vnímala i tentokrát. Myslela jsem, že je to zkrátka tím, že se u nohou vždy začíná, tak to prostě cítím.
* Až když jsem ucítila na krku šimrání, jakoby od zipu, sama jsem se musela přesvědčit a sáhnout si na to místo, protože jsem na sobě nic se zipem oblečeného neměla a můj dekolt byl holý. Začala jsem pociťovat, že na tom "ladění energii" pomocí zvuku ladiček něco opravdu je.
* Pak mi Danča řekla, že jsem měla hodně bloků v oblasti nohou a také v oblasti krční čakry. Tím se mi potvrdilo, že jsem opravdu cítila ty zmiňované "energie", což bylo před tím pro mě myslí dost neuchopitelné.
* Po setkání jsem postupně cítila mnohem víc energie. Jako bych už necítila tu tíhu, která ze mě odcházela skrz moje těžké a neklidné nohy.
* Byla to pro mě velmi zajímavá zkušenost a všem doporučuji jít na vyladění energií k Danče a udělat si vlastní zkušenost, na základě její práce s energiemi.
* Pro mě to byl nepopsatelný zážitek, který dal "důkaz" i mé analytické mysli.
* Navíc Dančina přijímající a nehodnotící energie mi byla též velkým obohacením a celému setkání dodala patřičnou hloubku.
* Děkuji a jsem sama zvědavá, jaký dopad naše setkání ještě bude mít.

ivana kolářová hrubá

Danielko děkuji, že jsem si včera mohla vyzkoušet ladění - harmonizaci terapeutickými ladičkami. Byla to moje první zkušenost. Bylo to velice zajímavé a já měla pocit, jako když člověk vyleze ven z vody, cítím se svěží.

ŠÁRKA MICHALCová