SOUČASNÁ SITUACE MÝM POHLEDEM


12. 4. 2020

Vzhledem k tomu, jak to mám já sama nastavené, jsem přesvědčená o tom, že celá dnešní situace je pouze uměle vytvořený problém, který vyhovuje malé hrstce lidí, kteří z celé této situace mají značný prospěch.

Namísto toho, aby se od počátku lidem doporučilo posílit si vlastní imunitu a chránit skupinu lidí, kteří jsou více ohroženi, se udělala naprosto nesmyslná opatření, která ničí ekonomiku v celé zemi.

Já sama jsem přesvědčená, že ten kdo se má nakazit se prostě nakazí a ten, kdo má zemřít stejně zemře, protože jeho duše si to tak vybrala. A je jedno, zda zemře na nějakou nemoc, nebo ho srazí auto, či ho spláchne tsunami apod.. Každý z nás si vybral předem, kdy opustí svou fyzickou schránku, tak proč se bát?

Další věc je to, že panika a strach jsou věci, které překyselují náš organismus a v něm mohou žít, množit se a šířit viry a bakterie. Pokud tedy udělám vše proto, aby v mém organismu vládlo zásadité prostředí, nemám se tedy čeho bát. A s tím souvisí i to, že nošení roušek výrazně snižuje naši imunitu a tím se zvyšuje pravděpodobnost onemocnění. 

A nyní k paradoxům, které v této době vznikají. Ten kdo jede na kole nemusí mít roušku (což je dle mého mínění naprosto v pořádku), ale člověk který je ve stejnou dobu na stejné ulici a jde po chodníku roušku mít musí. Podle mě je rozumnější chodit bez roušky a v případě, že míjím jiného člověka by úplně stačilo přiložit si před dýchací cesty třeba kapesník, či jinou bariéru.

Dalším paradoxem je to, že malé obchůdky, kde by se nechal mnohem snadněji korigovat počet nakupujících a tudíž i rozestupy mezi lidmi, musí zůstat zavřené a hobbymarkety, kde je hlava na hlavě mohou mít otevřeno. Prý je to proto, že mají vysoké stropy. Aha, tak proč potom musí být zrušeny farmářské trhy, kde žádné stropy a uzavřené prostory nejsou a počet lidí by tam šel také celkem snadno korigovat?

A poslední věc, která mě k danému napadá, jsou informace o tom, že se do budoucna plánuje plošná vakcinace proti koronaviru. Pokud se takové vakcinaci prý nepodrobíme, tak se nedostaneme do zahraničí. Zajímavá informace. A řekl někdo těm lidem, kteří o tomto uvažují, že viry velice rychle mutují, takže pokud se někdo nechá naočkovat proti koronaviru, který je nyní v oběhu, neochrání ho to proti zmutovanému koronaviru? Docela dobrý byznys s vakcínami, nemyslíte?!