KÓD DUŠE


12. 7. 2020

Všichni jsme se narodili a dostali po příchodu na svět "kód", kterému říkáme datum narození. Tento kód předurčuje naše vnímání světa, naše určité dispozice a to i dispozice k různým onemocněním. Určuje, jakým způsobem vnímáme život jako takový, jak se v něm orientujeme, které sféry svého života zvládáme lépe a které hůře.

Svými kódy se lidé navzájem ovlivňují, mohou se díky nim vzájemně učit. Pokud rodiče pochopí, že má jejich dítě naprosto odlišný kód, než oni a tudíž úplně jiné chápání a prožívání světa, mohou se vyhnout tomu, aby tlačili dítě do něčeho, co je pro něj naprosto nepřirozené, ale mohou nenásilnou formou doplnit jeho chybějící aspekty, které změní život dítěte k lepšímu a zároveň si i oni mohou doplnit díky dítěti své chybějící aspekty a pomoci tak sami sobě.

V životě je velice důležité najít rovnováhu mezi myšlením a chtěním a mezi nehmotným a hmotným! I planeta Země se musí každou zimu zamyslet a na jaře procítit, kolik toho další rok urodí za ovoce, zeleninu, zvířata. Pak se nadchne a k tomu slouží léto, je to doba zrání a následně na podzim to vše samo padá k našim nohám. Takto je to i v životě člověka, ten potřebuje mít nejprve myšlenku, vizi, poté se pro ní musí nadchnout, vyvinout dostatek energie aby dal věci do pohybu a nakonec potřebuje dotáhnout věc do konce a sklidit ovoce své práce. 

Pokud však někomu v jeho kódu chybí čísla severu, tak jde a jedná bez rozmyslu, nedomýšlí důsledky apod.,pokud někomu chybí čísla východu, tak není schopen nadšení, zápalu pro věc, pokud někomu chybí čísla jihu, tak nemá dostatek energie na to, aby dal věci do pohybu a vše mu hrozně dlouho trvá, pokud někomu chybí čísla západu, tak i když měl dobrý nápad, nadchl se pro něj, dal věci do pohybu, tak výsledek je nulový, protože nedokáže věci dotahovat do konce a tudíž myšlenku zhmotnit.

Čísla odpovídají svou frekvencí určitým barvám. A barvy jsou v prvé řadě energie, které působí na naše podvědomí a pomocí nich tedy můžeme své podvědomí ovlivnit. I slova mají různé vibrace. Proto pomocí změny oblečení, toho co konzumujeme, toho čím se obklopujeme a tím co říkáme, můžeme ovlivnit náš stávající kód tak, abychom zvládali lépe své životní situace a předešli tak, zmírnily, nebo dokonce vyléčily určité nemoci. 

zdroj: Michal Brozman