JSEM NULA


25. 10. 2023

Řekl ti někdo: "JSI NULA"? Pak je to dle mého názoru, to nejlepší, co ti mohl řict. Asi se divíš, proč? Já ti to hned vysvětlím.

A začnu trochu ze široka. 

Dlouho jsem se divila, proč se můj život stále ubírá směrem, kterým tak úplně nechci. Vždyť já to přeci o sobě vím. Ano, hodně toho znám, hodně toho umím a jsem fakt šikovná, tak proč se mi finančně nedaří tak, jak bych chtěla? 

Jedna věc je ale vědomí, toho kdo jsem, co umím a druhá věc je podvědomí. A v tom je ten zakopaný pes, právě bloky, které máme v podvědomí, nám brání žít takový život, jaký si zasloužíme a o jakém sníme. Nyní jsem ale narazila na kurz Odbrzdi se a leť (jehož autorkou je Kristýna Charvátová) a který jde opravdu do podstaty našich problémů a odstraňuje ty prvotní příčiny, ať už se jedná o problémy fyzické, či jiné. A tak jsem začala se zpracováváním svých podvědomých bloků.

A tady se dostávám k tématu JSEM NULA. Tento pocit jsem si vytestovala jako hlavní problém. A jako příčina jeho vzniku, mi vyšla KŘIVDA. Takže jsem začala zjišťovat, kde tento pocit KŘIVDY vznikl a dovedlo mě to do jednoho mého minulého života. Tam byl můj otec král a chtěl mě provdat za starého, ošklivého a hlavně zlého muže. No a já se vzepřela. Jen tak mimochodem, je vidět, že to moje rebelství, se se mnou táhne napříč mými životy :). Otec trval na svém, já také. Řekl mi, že pokud ho neposlechnu, tak mě vyhodí a zřekne se mě. Neposlechla jsem. A tehdy mi řekl: "Už tě nechci nikdy vidět, nejsi pro mě nikdo, jsi nula." A nechal mě vyvést před brány království. Při té vzpomínce jsem cítila obrovskou bolest v oblasti srdeční čakry a silné energie v oblasti bederní páteře. A spustil se očistný pláč. 

Tak jsem si ten pocit JSI NULA, vzala do meditace. A tady se událo něco, co mě vážně překvapilo. Namísto špatných pocitů, se ve mně rozhostil úžasný pocit klidu a začaly ke mně chodit myšlenky. Ale být NULA, je naprosto v pořádku, vždyť NULA, NIC je počátkem všeho. Z NULY vychází vše ostatní, takže když JSEM NULA, JSEM ZÁROVEŇ VŠE. A tehdy se dostavil obrovský pocit úlevy. Děkuji, že ke mně tyto myšlenky a pocity přišly.

Takže, až ti někdy někdo řekne: "JSI NULA"! Tak se na něj jen hezky usměj a řekni: "DĚKUJI, JÁ VÍM"! A teď už budeš opravdu vědět :).