EMOČNÍ KÓD


7. 12. 2020

Jako lidé neustále prožíváme nějaké emoce a je to v pořádku. Kladné emoce prospívají našemu tělu, oproti tomu negativní emoce, zejména pokud je neumíme správně zpracovat, nám mohou velice komplikovat život.

Naše podvědomá mysl si totiž uchovává veškeré vzpomínky, na všechny situace v našem životě. Vědomá mysl ovšem po čase na tyto události většinou zapomene, nicméně tyto emočně vypjaté události z naší minulosti nás mohou pronásledovat ve formě "uvězněných emocí", emoční energie, která doslova obývá naše tělo.

Tyto uvězněné emoce nám mohou velice komplikovat náš život a to nejen formou fyzických obtíží, ale také nám mohou dělat problémy například v našich vztazích, mohou také dramaticky působit na to, jak přemýšlíme, jaká rozhodnutí děláme a jak budeme úspěšní.

Uvězněné emoční energie se častokrát hromadí okolo srdce a vytváří tak "Zeď kolem srdce", která nám může bránit ve svobodném dávání a přijímání lásky.

Uvězněné emoce snižují funkci imunitního systému a způsobují, že je tělo náchylnější k nemocem. Mohou narušit tkáně těla, zablokovat tok energie a bránit normálnímu fungování orgánů a žláz.

Uvězněné emoce mohou být jako přispívající faktor a často jako celkový důvod například těchto stavů : ADD/ADHD, alergie, astma, bolesti páteře, bolesti kloubů, bolesti hlavy, bolesti břicha, deprese, cukrovka, chronická únava, Crohnova choroba, impotence, neplodnost, nespavost, noční můry, Parkinsonova choroba, poruchy učení, rakovina, roztroušená skleróza, záchvaty paniky a spousty dalších stavů.

Emoční kód je mocný a jednoduchý nástroj, jak uvolnit uvězněné emoce, což má často za následek zbavení se fyzických či psychických obtíží a opakovaných těžkostí v našem životě.